Over Ashuki by Palidium

Geschiedenis

Ashuki by Palidium levert onderdelen van OEM-kwaliteit voor Japanse en Koreaanse autofabrikanten en modellen. Ashuki werd in 1995 opgericht door verschillende Aziatische specialisten op het gebied van aftermarket-onderdelen voor de auto-industrie. Sindsdien is het hoofddoel van Ashuki by Palidium om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen een vaste lage prijs. Naast de gebruikelijke slijtage onderdelen is Ashuki ook gespecialiseerd in grotere onderdelen als airco condensors, airco compressors, aandrijfassen en zelfs turbochargers. Daarnaast is Ashuki constant bezig met het ontwerpen van nieuwe producten voor de recent uitgebrachte modellen. Het brede assortiment van Ashuki voldoet dus bijna altijd aan uw vraag. Indien u iets niet kunt vinden zijn wij ook goed bereikbaar via onderstaande contactinformatie.

Kwaliteit

Alle Ashuki producten worden alleen gemaakt van de beste materialen en door de voornaamste Japanse en Koreaanse fabrikanten. Als resultaat hebben al onze onderdelen een zeer lange levensduur. Om deze hoge kwaliteit altijd te kunnen garanderen voert Ashuki uitgebreide kwaliteitsinspecties uit. Daarnaast worden nieuw ontwikkelde producten uitvoerig getest, geëvalueerd en doorontwikkeld. Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst onze hoge kwaliteit garanderen! Mocht het door u geïnstalleerde product niet naar wens functioneren als gevolg van een productiefout, dan zal Ashuki deze kosteloos vervangen. Het gehele assortiment van Ashuki wordt ook geleverd met 3 jaar garantie! 

Beschikbaarheid

Het gehele assortiment kunt u gemakkelijk bestellen op de webshop van Molco Car Parts. Hierop vindt u alle benodigde afmetingen, product karakteristieken en kwalitatief hoge foto’s om uw zoektocht naar het juiste onderdeel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast staan ook al onze producten op TecDoc en Aldoc. Als gecertificeerd TecDoc leverancier, vindt u uitgebreide omschrijvingen van al onze producten om zo het bestellen te vereenvoudigen.

Ashuki pand auto-onderdelen
Ashuki Druten auto-onderdelen