Over Ashuki

Welkom op de officiële website van Ashuki! Wij leveren OEM-producten voor Japanse en Koreaanse automerken en –modellen. Ashuki is 35 jaar geleden opgericht door verschillende Aziatische specialisten op het gebied van aftermarketonderdelen voor de automotive industrie. Sindsdien is het ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige auto-onderdelen voor de beste prijs ons streven. Naast de gangbare slijtageonderdelen richt Ashuki zich ook op de meer bijzondere auto-onderdelen en ontwerpen we continu nieuwe producten voor recent uitgebrachte modellen. Hierdoor beslaat het brede assortiment van Ashuki altijd uw vraag!

Alle Ashuki producten worden alleen gemaakt van de beste materialen en door de voornaamste Japanse en Koreaanse fabrikanten. Als resultaat hebben al onze onderdelen een zeer lange levensduur. Om deze hoge kwaliteit altijd te kunnen garanderen voert Ashuki uitgebreide kwaliteitsinspecties uit. Daarnaast worden nieuw ontwikkelde producten uitvoerig getest, geëvalueerd en doorontwikkeld. Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst onze hoge kwaliteit garanderen! Mocht het door u geïnstalleerde product niet naar wens functioneren als gevolg van een productiefout, dan zal Ashuki deze kosteloos vervangen. Het gehele assortiment van Ashuki wordt ook geleverd met 3 jaar garantie! 
Het gehele assortiment kunt u gemakkelijk bestellen op onze webshop. Hierop vindt u alle benodigde afmetingen, productkarakteristieken en kwalitatief hoge foto’s om uw zoektocht naar het juiste onderdeel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast staan ook al onze producten op TecDoc en Aldoc. Als gecertificeerd TecDoc leverancier, vindt u uitgebreide omschrijvingen van al onze producten om zo het bestellen te vereenvoudigen.

PRESALES

Wilt u graag nog wat informatie omtrent het product uit ons Ashuki-assortiment?
Onze experts staan voor u klaar!

SUPPORT

Heeft u hulp nodig met betrekking
tot het gebruik van het product of wilt u bij ons bestellen?

AFTER-SALES

Wij houden graag contact met onze Ashuki-gebruikers. Wilt u op de hoogte blijven van acties en als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe releases? Laat het ons weten!